Svet
20 ogledov

Strela zadela 13-letnika v petek 13.

strela, neurje Žurnal24 main
Trinajstletnega dečka je na petek 13. ob 13. uri in 13 minut na odprtem festivalu Lowestoft Seafront v Suffolku zadela strela. Vsaj tako poroča Daily Mail.

Petek 13. je tisti zlovešči dan v koledarju, ki se ga zaradi takšnih in drugačnih vraž boji zelo veliko ljudi. Na petek 13. se namreč lahko zgodi marsikaj in ta dan bo zagotovo ostal v spominu tudi nekemu 13-letniku, ki se je s prijatelji zabaval na festivalu v Suffolku, ko ga je ob 13:13 uri zadela strela, poroča britanski spletni portal Daily Mail. Ali so številke vendarle malce prirejene, ni znano.

13-letnika je reševalni avtomobil odpeljal  v bolnišnico James Paget Hospital, kjer so ugotovili, da ima lažje opekline ramen. Dečka so zadržali na opazovanju, predstavnik bolnišnice Jason Gillingham pa je potrdil, da je dečkovo zdravstveno stanje stabilno in da so vsako leto, ko se odvija festival v Suffolku, reševalna vozila vedno prisotna na kraju dogajanja.

Strela je zadela še enega najstnika in neko žensko, ki pa nista potrebovala pomoči zdravnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.