"Bil je malo čudaški, a prijeten fant"

Foto: Profimedia
Novo streljanje na šoli, en mrtev, več poškodovanih.
Oglej si celoten članek

V streljanju v srednji šoli Freeman High School v kraju Rokford v bližini Spokanea v zvezni državi Washington je umrl namanj en dijak, trije so bili ranjeni in so bili prepeljali v bližnjio bolnišnico Napadalca je policija že prijela, zato nevarnosti za preostale dijake ni več. 

Sošolci strelca so ameriškim medijem povedali, da je bil Caleb Sharpe sicer malo čudaški, a sicer prijeten in nenasilen fant. Bil pa naj bi obseden s straljanji po ameriških šolah. v sredo naj bi v šolo prinesel dva kosa orožja, prvi poskus se mu je ponesrečil, saj se je orožje zataknilo, v drugo pa je strel zadel sošolca, ki ga je poskušal ustaviti.

Žrtev, ki so jo identificirali kot Sam Strahan, je bila domnevno v prijateljskem odnosu s storilcem. V nmadaljevanju je ustrelil še tri žrtve, Emmo Nees, Jordyn Goldsmith and Gracie Jensen, preden ga je uspel ustaviti eden od uslužbencev šole. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.