Svet
3125 ogledov

"Bil je malo čudaški, a prijeten fant"

Ameriška policija
Novo streljanje na šoli, en mrtev, več poškodovanih.

V streljanju v srednji šoli Freeman High School v kraju Rokford v bližini Spokanea v zvezni državi Washington je umrl namanj en dijak, trije so bili ranjeni in so bili prepeljali v bližnjio bolnišnico Napadalca je policija že prijela, zato nevarnosti za preostale dijake ni več. 

Sošolci strelca so ameriškim medijem povedali, da je bil Caleb Sharpe sicer malo čudaški, a sicer prijeten in nenasilen fant. Bil pa naj bi obseden s straljanji po ameriških šolah. v sredo naj bi v šolo prinesel dva kosa orožja, prvi poskus se mu je ponesrečil, saj se je orožje zataknilo, v drugo pa je strel zadel sošolca, ki ga je poskušal ustaviti.

Žrtev, ki so jo identificirali kot Sam Strahan, je bila domnevno v prijateljskem odnosu s storilcem. V nmadaljevanju je ustrelil še tri žrtve, Emmo Nees, Jordyn Goldsmith and Gracie Jensen, preden ga je uspel ustaviti eden od uslužbencev šole. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.