Iščejo ga: Izvlekel pištolo, grozil in sprožil ...

Včeraj pozno popoldne je moški sedel na terasi kavarne v Čačku, ko se je približal napadalec in ustrelil proti njemu.
Oglej si celoten članek

Dogodek, ki je bil ujet tudi na videu, je prestrašil številne prebivalce Čačka. Napadalec se je približal M.Š., ki je sedel na terasi kavarne. Izvlekel je pištolo in mu večkrat zagrozil, nato pa sprožil petelina. Mladenič je padel na tla, takoj zatem vstal in začel bežati. Zatem je v isti smeri pobegnil tudi napadalec.

Kmalu je po družbenih omrežjih začel krožiti video, ki ga lahko vidite spodaj. Identiteta napadalca zaenkrat še ni znana.

Kot poroča Kurir, naj bi bilo po neuradnih informacijah streljanje povezano s skupino mladeničev, ki jih je policija že poznala, poškodovani mladenič pa je bil pred nekaj leti zaboden v središču mesta. ''Streljanje se je zgodilo sredi belega dne, na območju, kjer je veliko ljudi, med njimi tudi otrok. Bilo je strašljivo!'' je dogodek opisala ena od prič.

Kot še poročajo lokalni mediji, naj bi moški med begom utrpel še tretjo strelno rano.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:10 18. Julij 2021.

    afna žurnal in avtor L.T. Po mesecu dni pišejo o tragediji v Ćaćku, baje trije streli in nihče ranjen, halo. …

  • 22:57 24. Junij 2021.

    Tole mi izgleda fake. Nobenega recoila "po strelu" pa še mimoidoči niso nič reagirali.

  • 15:41 22. Junij 2021.

    Mater so grozni,sam od potuhnjenih in ludih Hrvatov ga pa ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.