Svet
8108 ogledov

Iščejo ga: Izvlekel pištolo, grozil in sprožil ...

Posnetek zaslona
Včeraj pozno popoldne je moški sedel na terasi kavarne v Čačku, ko se je približal napadalec in ustrelil proti njemu.

Dogodek, ki je bil ujet tudi na videu, je prestrašil številne prebivalce Čačka. Napadalec se je približal M.Š., ki je sedel na terasi kavarne. Izvlekel je pištolo in mu večkrat zagrozil, nato pa sprožil petelina. Mladenič je padel na tla, takoj zatem vstal in začel bežati. Zatem je v isti smeri pobegnil tudi napadalec.

Kmalu je po družbenih omrežjih začel krožiti video, ki ga lahko vidite spodaj. Identiteta napadalca zaenkrat še ni znana.

Kot poroča Kurir, naj bi bilo po neuradnih informacijah streljanje povezano s skupino mladeničev, ki jih je policija že poznala, poškodovani mladenič pa je bil pred nekaj leti zaboden v središču mesta. ''Streljanje se je zgodilo sredi belega dne, na območju, kjer je veliko ljudi, med njimi tudi otrok. Bilo je strašljivo!'' je dogodek opisala ena od prič.

Kot še poročajo lokalni mediji, naj bi moški med begom utrpel še tretjo strelno rano.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 7
  • dusan2 10:10 18.julij 2021.

    afna žurnal in avtor L.T. Po mesecu dni pišejo o tragediji v Ćaćku, baje trije streli in nihče ranjen, halo. Resnica te strašne tragedije, grozlivega dejanjaje povsem druga, res je prišlo do množičnega poboja z rafalskim streljanjem, na cesti in ...prikaži več pločnikih je obležalo na desetine pobitih in ranjenih telet iz bližnje farme, ki so se nenadzorovano znašle pred kavarno sredi Ćaćka. Policaj, je ob pitju kave v tem lokalu nenadzorovano vzel v roke schnellfajrco in užgal po njih, srečno naključje, za L.

  • energieboy 22:57 24.junij 2021.

    Tole mi izgleda fake. Nobenega recoila "po strelu" pa še mimoidoči niso nič reagirali.

  • 5aa93f84874a2d1c45173779b302eaec9123c75c 15:41 22.junij 2021.

    Mater so grozni,sam od potuhnjenih in ludih Hrvatov ga pa ni.