Streljanje v New Yorku, več poškodovanih

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Do streljanja je prišlo na eni izmed postaj podzemne železnice.
Oglej si celoten članek

Policija v New Yorku je potrdila, da je na postaji podzemne železnice 36th Street v Sunset Parku prišlo do streljanja, več ljudi je poškodovanih. Do incidenta je prišlo ob 8.30 po lokalnem času. 

Po zadnjih podatkih je poškodovanih najmanj 13 ljudi, čeprav natančna številka še ni znana. Kako resne so njihove poškodbe ravno tako še ni znano, poškodovane so odpeljali v bolnišnico. 

Agencija AP je poročala, da so na postaji našli še nekativirane eksplozivne naprave. Preiskava še poteka, po skopih podatkih naj bi bil osumljenec, kriv za incident, oblečen v uniformo gradbinskega delavca. 

Na spletnih omrežjih so se razširile fotografije dogodka, več uradnih podatkov pa v tem hipu še ni. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 17:43 12. April 2022.

    zelo velik problem pri hranjenju orožja doma je ta, da recimo v veččlanski družini ne veš, kdoj bo komu prišel …

  • 16:59 12. April 2022.

    ukrajinski ubežniki zdej že po yenkujih trelajo ... to so bivši zaporniki, ki jih je ua izpustila in delajo kar …

  • 16:55 12. April 2022.

    Kriminal predvsem črne in wokerske skupnosti v mestih pod taktirko Demokratov, kjer so zmanjšali policijske kadre. To poudarja, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.