Svet
1829 ogledov

Streljanje v New Yorku, več poškodovanih

Streljanje v NY Facebook
Do streljanja je prišlo na eni izmed postaj podzemne železnice.

Policija v New Yorku je potrdila, da je na postaji podzemne železnice 36th Street v Sunset Parku prišlo do streljanja, več ljudi je poškodovanih. Do incidenta je prišlo ob 8.30 po lokalnem času. 

Po zadnjih podatkih je poškodovanih najmanj 13 ljudi, čeprav natančna številka še ni znana. Kako resne so njihove poškodbe ravno tako še ni znano, poškodovane so odpeljali v bolnišnico. 

Agencija AP je poročala, da so na postaji našli še nekativirane eksplozivne naprave. Preiskava še poteka, po skopih podatkih naj bi bil osumljenec, kriv za incident, oblečen v uniformo gradbinskega delavca. 

Na spletnih omrežjih so se razširile fotografije dogodka, več uradnih podatkov pa v tem hipu še ni. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • eminenca 17:43 12.april 2022.

    zelo velik problem pri hranjenju orožja doma je ta, da recimo v veččlanski družini ne veš, kdoj bo komu prišel v roke, da ne govorimo o čustvenih izbruhih nasplošno ... zadeva je preprosta, če nekaj nimaš, pač nimaš in podobno ...prikaži več je s stvarmi, ki nam škodujejo tako ali drugače ... vse je pa v zavesti ... zakaj pa folk to hrani, je pa žal napačna percepcije oz. prepričanje ... se pravi oni moraja verjetno marsikaj spremeniti, prav tako pa tudi mi

  • eminenca 16:59 12.april 2022.

    ukrajinski ubežniki zdej že po yenkujih trelajo ... to so bivši zaporniki, ki jih je ua izpustila in delajo kar hočejo ... vsak normalen tega ne bi počel, se pravi nevarni sajkoti ... v us je pa itak dovoljeno rožje ...prikaži več ... ja kaj potem probme, strelajo se ... bumbar dobi nekako orožje, se ga nabuta z ne vem čem in potem strela ... ja pol nej pa to majo ... posrana država in vodstvo

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 16:55 12.april 2022.

    Kriminal predvsem črne in wokerske skupnosti v mestih pod taktirko Demokratov, kjer so zmanjšali policijske kadre. To poudarja, da je bolj problem v tem kdo drži orožje kot orožje samo. In v sodniku, ki ga oprosti.