Svet obkrožil pretresljiv posnetek

Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku Foto: Epa Koronavirus v New Yorku
"To vas bo morda prepričalo, da začnete stvari jemati resno," je zapisano pod posnetkom iz New Yorka, ki je obšel svet.
Oglej si celoten članek

Po spletu kroži posnetek, ki se je dotaknil marsikoga, avtor posnetka pa upa, da predvsem tiste, ki še vedno podcenjujejo posledice okužbe z novim koronavirusom.

Slovenija Dlje kot bodo trajale trenutne razmere, intenzivnejše bodo psihične posledice

New York doživlja najhujšo nočno moro

"To vas bo morda prepričalo, da začnete stvari jemati resno," je zapisal ob viralnem videoposnetku, na katerem je prikazan voznik viličarja, ki pred bolnišnico v New Yorku naklada trupla v tovornjak s hladilnikom.

xxx

Mrtvašnice so polne. Trupla natovarjajo v tovornjake s hladilniki in mobilne mrtvašnice, piše New York Post. Posnetek je sicer nastal pred bolnišnico v Brooklynu.

Svet Nočna mora Donalda Trumpa se poglablja

"To se zares dogaja. To je Brooklyn. Trupla nalagajo v tovornjake. To ni šala," je na posnetku slišati moškega, ki je posnel zastrašujoče dogodke in prosi ljudi, da ostanejo doma ter preprečijo širjenje virusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 04:10 3. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 20:40 1. April 2020.

    Točno. Največji glumci na svetu.... In bo prišla pomlad in tople temperature in korona bo zginila.... čudežno. Zbudite se....

  • 20:39 1. April 2020.

    Največji glumci na svetu.... Če se ne boste enkrat že zbudili pa ne panike delat.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.