Svet se sprašuje: Kje je Bana?

Foto: tv
Foto: tv
Twitter profil sedemletne deklice Bane Alabed je ugasnil. Številni se sprašujejo, zakaj je bil njen profil izbrisan.
Oglej si celoten članek

Sedemletna Bana Alabed je skupaj z mamo prek twitterja opisovala dogajanje v vzhodnem Alepu, ki ga Asadove sile ob podpori ruskih letal že dlje časa vztrajno bombardirajo. 

"Prepričani smo, da nas bo vojska zdaj zajela. Dragi svet, videli se bomo nekega drugega dne. Zbogom. - Fatemah," je bil zadnji tvit, ki ga je dekličina mama objavila v nedeljo. Po tem je njun profil izginil. 

Bana je imela več kot 100.000 sledilcev. Številni se sprašujejo, kakšna usoda je doletela deklico, njena mlajša brata in mamo. Med njimi je tudi britanska pisateljica J. K. Rowling, ki je deklici, potem ko je ta povedala, da rada bere, poslala elektronsko izdajo vseh knjig o Harryju Potterju. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:51 6. December 2016.

    Vam bom jaz povedal kje je . V Washingtonu v tisti bajti , ki se ji reče Pentagon !

  • 11:45 6. December 2016.

    dnevnik ane frank morda nova verzija ali madam pompidur

  • 09:33 6. December 2016.

    Vsi portali, kateri ste v lasti Američanov se to sprašujete. Mi vsi ostali, kateri, pa nismo ravno pristaši ameriške resnice, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.