Svet
8 ogledov

Svet se sprašuje: Kje je Bana?

bana tv
Twitter profil sedemletne deklice Bane Alabed je ugasnil. Številni se sprašujejo, zakaj je bil njen profil izbrisan.

Sedemletna Bana Alabed je skupaj z mamo prek twitterja opisovala dogajanje v vzhodnem Alepu, ki ga Asadove sile ob podpori ruskih letal že dlje časa vztrajno bombardirajo. 

"Prepričani smo, da nas bo vojska zdaj zajela. Dragi svet, videli se bomo nekega drugega dne. Zbogom. - Fatemah," je bil zadnji tvit, ki ga je dekličina mama objavila v nedeljo. Po tem je njun profil izginil. 

Bana je imela več kot 100.000 sledilcev. Številni se sprašujejo, kakšna usoda je doletela deklico, njena mlajša brata in mamo. Med njimi je tudi britanska pisateljica J. K. Rowling, ki je deklici, potem ko je ta povedala, da rada bere, poslala elektronsko izdajo vseh knjig o Harryju Potterju. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Žurnalček 17:51 06.december 2016.

    Vam bom jaz povedal kje je . V Washingtonu v tisti bajti , ki se ji reče Pentagon !

  • Božidar Dinič 11:45 06.december 2016.

    dnevnik ane frank morda nova verzija ali madam pompidur

  • Presvetli 09:33 06.december 2016.

    Vsi portali, kateri ste v lasti Američanov se to sprašujete. Mi vsi ostali, kateri, pa nismo ravno pristaši ameriške resnice, pa se sprašujemo: Kako to,da je Bana, kakor ste jo poimenovali, pri 7 letih znala tako tekoče govorit angleško in ...prikaži več pisat eseje????Kako to,da je v tako čudovitem stanovanju(kateri se je videl v ozadju)živela,če pa vemo,da je v Alepu vsaka stavba skoraj porušena????Globoko upam,da ne bo ta pravljica imela enak konec kot pred leti z malo Jordanko!!