Tako je Kolinda močno premagala Modrića

Foto: epa
Foto: epa
Hrvaška predsednica je očitno izvrstno - načrtovano ali ne - izkoristila dano priložnost.
Oglej si celoten članek

Pojavljanje Hrvaške v svetovnih medijih je včeraj - v primerjavi z dnevom po polfinalu - narastla za 30 odstotkov, trdi Tomislav Grubišić, lastnik zagrebškeega marketinškega podjetja Mediatoolkit.

"Številke so ogromne in v zgodovini Hrvaške še nikoli doseženi. Višje so kot številke skupaj v vseh letih do pofinalne tekme," je komentiral Grubišić in dodal, da pri poročanju o hrvaškem uspehu obstaja še ena zanimivost, povezana s predsednico Kolindo Grabar-Kitarović

Včeraj so mediji po vsem svetu objavili za okrog 25 odstotkov več vesti, povezanih s hrvaško predsednico, kot o Luki Modriću, kapetanu hrvaške reprezentance in najboljšem igralcu prvenstva. Preko 80 odstotkov vesti o hrvaki predsednici je vsebovalo izrazito pozitivno naklonjenost, je še komentiral Grubišić.

Hrvaška v svetovnih medijih

Twitter Predsednica miss mokrih majic

Dnevi ponosa Hrvatje: Izgubili smo tekmo, osvojili svet

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:34 17. Julij 2018.

    Kakšna je razlika med Hrvaško in Slovenijo? Slovenija zmaga ko je v finalu.

  • 13:05 17. Julij 2018.

    dost je te kockaste more...fuzbal je mimo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.