Tako ponesrečenega ropa še ne!

Foto: PrtScr YouTube
Foto: PrtScr YouTube
Če bi bili vsi roparji taki, policisti ne bi imeli veliko dela.
Oglej si celoten članek

Šanghajska policija je objavila videoposnetek poskusa ropa, ki se ni ravno posrečil. Dva roparja sta poskušala oropati trgovino. Nadzorne kamere so ujele njun poskus. 

Na posnetku sta dva moška, ki skušata z opeko razbiti izložbo trgovine. Zalomilo se je, ko je drugi ropar vrgel opeko, saj ta ni zadela cilja. Namesto v izložbo je priletela prvemu roparju v glavo. 

Policisti so ob objavi posnetka zapisali, da jim ne bi bilo treba delati nadur, če bi bili vsi roparji taki. V odgovor jim je neimenovani uporabnik družbenega omrežja odgovoril, da bodo nadure delali medicinske sestre in zdravniki. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:02 16. Februar 2018.

    star posnetek ki ima že brado...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.