Tako se je namučila s fantovim mobilnim telefonom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Posnetek, ki se na spletu širi kot požar, je nastal v parku, glavna igralca sta fant in dekle, ki naj bi bila v razmerju.
Oglej si celoten članek

Par sedi na klopi, ko dekle v nekem trenutku zavihti mobilni telefon pred obraz fanta. Sprva gledalcem ni jasno, čemu takšna poteza, a kmalu se izkaže, da želi dekle odkleniti telefon. Brez dvoma gre za pametni telefon, ki se lahko odklene izključno s pomočjo identifikacije obraza.

Dekle vztrajno potiska mobilni telefon pred fantov obraz, ta pa si na vse načine prizadeva, da ji identifikacija ne bi uspela. Na koncu se dekletu upornost izplača.

Posnetek - sami presodite, ali gre za avtentičnega ali zaigranega - je na Twitterju dosegel že več kot 13 milijonov ogledov. Številni komentatorji se strinjajo, da fant gotovo nekaj skriva v mobilnem telefonu, nekateri pa komentirajo tudi, da gre za povsem vsakdanji odraz sodobne družbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:22 1. Oktober 2019.

    Bedaka..

  • 20:39 30. September 2019.

    Če bi bile vloge zamenjane bi šlo za nasilje in še kaj. Tako pa je samo simpatičen prepir.

  • 20:35 30. September 2019.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 18540 dolarjev z delom na spletu le dve do tri ure na prenosnem računalniku in to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.