Svet
3497 ogledov

Tako se je namučila s fantovim mobilnim telefonom

Ženska in moški, mobitel Reševalni pas/Twitter
Posnetek, ki se na spletu širi kot požar, je nastal v parku, glavna igralca sta fant in dekle, ki naj bi bila v razmerju.

Par sedi na klopi, ko dekle v nekem trenutku zavihti mobilni telefon pred obraz fanta. Sprva gledalcem ni jasno, čemu takšna poteza, a kmalu se izkaže, da želi dekle odkleniti telefon. Brez dvoma gre za pametni telefon, ki se lahko odklene izključno s pomočjo identifikacije obraza.

Dekle vztrajno potiska mobilni telefon pred fantov obraz, ta pa si na vse načine prizadeva, da ji identifikacija ne bi uspela. Na koncu se dekletu upornost izplača.

Posnetek - sami presodite, ali gre za avtentičnega ali zaigranega - je na Twitterju dosegel že več kot 13 milijonov ogledov. Številni komentatorji se strinjajo, da fant gotovo nekaj skriva v mobilnem telefonu, nekateri pa komentirajo tudi, da gre za povsem vsakdanji odraz sodobne družbe.

mobilni telefon pametni telefon telefon | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • kapibara 09:22 01.oktober 2019.

    Bedaka..

  • tlacan 20:39 30.september 2019.

    Če bi bile vloge zamenjane bi šlo za nasilje in še kaj. Tako pa je samo simpatičen prepir.

  • ztk85163 20:35 30.september 2019.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 18540 dolarjev z delom na spletu le dve do tri ure na prenosnem računalniku in to je bilo tako enostavno, da tudi sam nisem mogel verjeti, preden sem delal na tej spletni strani. ,,,,,,,,,,,,,>>>> www.Trade46.Com