Takoj jo je zagrabil za prsi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sobarica Nafissatou Diallo, zaradi katere je izbruhnil svetovni škandal, ki je odnesel Dominiquea Strauss-Kahna, prvič javno pojasnila svojo plat zgodbe.
Oglej si celoten članek

Sobarica Nafissatou Diallo je svojo stran zgodbe prvič javno pojasnila v intervjuju za časnik Newsweek. "Hočem, da gre v zapor. Hočem, da ve, da na nekaterih področjih ne moreš izkoristiti svojega vpliva ali denarja," je med drugim dejala v intervjuju.

Penis ji je stlačil v usta

Diallova je v intervjuju podrobno opisala domnevni spolni napad Dominiquea Strauss-Kahna. Ko je vstopila v njegovo sobo, je prišel iz kopalnice, ji dejal, da je lepa in jo začel grabiti za prsi. Poskušala ga je odriniti, vendar ji je uniformo povlekel navzgor, raztrgal nogavice in jo močno zagrabil za mednožje. Potisnil jo je na kolena, jo zagrabil za glavo in ji stlačil penis v usta.

Kot je še povedala, je spermo izpljunila na tla in pobegnila na hodnik. Napad je prijavila – kdo je bil sivolasi moški, pa je izvedela šele naslednji dan iz medijev. Niti sanjalo naj se ji ne bi, da je bil to predsednik Mednarodnega denarnega sklada in verjetni kandidat za novega francoskega predsednika.

Pozabil telefon

Strauss-Kahn naj bi nato na hitro odšel iz hotela, se sestal s hčerko in nato odšel na letališče. V hotelu je pozabil telefon, dejal jim je, naj ga dostavijo kar na letališče. Tja pa je namesto telefona prišla policija, ki ga je prijela.

Foto: Reuters Nafissatou Diallo

Strauss-Kahn na prostosti

Prvega julija so Strauss-Kahna brez varščine izpustili iz hišnega pripora. Vseskozi je trdil, da se je sobarica strinjala z vsem, kar sta počela. Izkazalo se je, da je zgodba Diallove vse bolj neverodostojna in polna lukenj, zaradi česar tožilstvo razmišlja o opustitvi pregona. Strauss-Kahnovi zagovorniki menijo, da intervju s sobarico v tem času ni bil naključje, ampak predstavlja pritisk na tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:42 25. Julij 2011.

    ...ta pa je kar precej blond... :D

  • 09:25 25. Julij 2011.

    Kaj pa,če je brez zob,pol jih ni mogla stisnit skupej?<br />Ampak vitaminov pa ni konzumirala,sama seb dela škodo!

  • 09:12 25. Julij 2011.

    "stlačil penis v usta"? Zakaj pa ni stisnila zob (v obeh pomenih) in bi bilo "posilstva" takoj konec? Samoobramba je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.