Svet
16 ogledov

Takoj jo je zagrabil za prsi

Nafissatou Diallo Reuters
Sobarica Nafissatou Diallo, zaradi katere je izbruhnil svetovni škandal, ki je odnesel Dominiquea Strauss-Kahna, prvič javno pojasnila svojo plat zgodbe.

Sobarica Nafissatou Diallo je svojo stran zgodbe prvič javno pojasnila v intervjuju za časnik Newsweek. "Hočem, da gre v zapor. Hočem, da ve, da na nekaterih področjih ne moreš izkoristiti svojega vpliva ali denarja," je med drugim dejala v intervjuju.

Penis ji je stlačil v usta

Diallova je v intervjuju podrobno opisala domnevni spolni napad Dominiquea Strauss-Kahna. Ko je vstopila v njegovo sobo, je prišel iz kopalnice, ji dejal, da je lepa in jo začel grabiti za prsi. Poskušala ga je odriniti, vendar ji je uniformo povlekel navzgor, raztrgal nogavice in jo močno zagrabil za mednožje. Potisnil jo je na kolena, jo zagrabil za glavo in ji stlačil penis v usta.

Kot je še povedala, je spermo izpljunila na tla in pobegnila na hodnik. Napad je prijavila – kdo je bil sivolasi moški, pa je izvedela šele naslednji dan iz medijev. Niti sanjalo naj se ji ne bi, da je bil to predsednik Mednarodnega denarnega sklada in verjetni kandidat za novega francoskega predsednika.

Pozabil telefon

Strauss-Kahn naj bi nato na hitro odšel iz hotela, se sestal s hčerko in nato odšel na letališče. V hotelu je pozabil telefon, dejal jim je, naj ga dostavijo kar na letališče. Tja pa je namesto telefona prišla policija, ki ga je prijela.

Nafissatou Diallo | Avtor: Reuters Reuters

Strauss-Kahn na prostosti

Prvega julija so Strauss-Kahna brez varščine izpustili iz hišnega pripora. Vseskozi je trdil, da se je sobarica strinjala z vsem, kar sta počela. Izkazalo se je, da je zgodba Diallove vse bolj neverodostojna in polna lukenj, zaradi česar tožilstvo razmišlja o opustitvi pregona. Strauss-Kahnovi zagovorniki menijo, da intervju s sobarico v tem času ni bil naključje, ampak predstavlja pritisk na tožilstvo.

Komentarjev 3
  • 1111 12:42 25.julij 2011.

    ...ta pa je kar precej blond... :D

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:25 25.julij 2011.

    Kaj pa,če je brez zob,pol jih ni mogla stisnit skupej?Ampak vitaminov pa ni konzumirala,sama seb dela škodo!

  • samo.jst 09:12 25.julij 2011.

    "stlačil penis v usta"? Zakaj pa ni stisnila zob (v obeh pomenih) in bi bilo "posilstva" takoj konec? Samoobramba je povsod legalna... Poleg tega človek je letnik 1949, tako da preden je imela možnost kaj poljuniti ven je verjetno trajalo ...prikaži več kar nekaj časa... se vam ne zdi? Heh, naj raje prizna, da je hotela mastno zaslužiti, ker pa se ji ni izšlo sedaj igra na medijsko pozornost...