Testi so še v teku, Hrvati v strahu

Foto: Epa
Foto: Epa
Dve osebi, za kateri zdravniki sumijo, da imata koronavirus, sta na zdravljenju v splitski bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V splitsko bolnišnico so včeraj sprejeli še drugo osebo, za katero sumijo, da je okužena s koronavirusom, je objavila Slobodna Dalmacija.

Gre že za drugo osebo, ki je sprejeta na splitsko infektologijo in pri kateri obstaja sum, da je okužena z novim virusom. Bolnika so izolirali v posebni del klinike, ki je urejen za osebe, za katere obstaja sum okužbe s koronavirusom.

Vzorce so že poslali na analizo na Kliniko za infektivne bolezni v Zagrebu, kjer bodo ugotovili ali gre v resnici za novi virus ali za kakšno drugo obolenje. V kolikor, še poročajo hrvaški portali. Če v Zagrebu ne bodo mogli ugotoviti, za kakšno okužbo gre, bodo vzorce poslali na dodatna testiranja v tujino.

Kot da še ni dovolj ... Na Kitajskem še en zelo nevaren virus

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.