Težave Facebooka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nevšečnosti Instagrama, WhatsAppa in Facebooka so odpravljene. Kaj se je zgodilo?
Oglej si celoten članek

Facebook je objavil, da so težave s pregledovanjem in pošiljanjem vsebin odpravljene. Trajale so več ur, številni uporabniki širom sveta niso mogli pošiljati niti prejemati fotografij, video vsebin in drugih dokumentov preko spletnih omrežij, med katerimi sta bila tudi WhatsApp in Instagram, zaradi česar so se že včeraj oglasili s Facebooka in pojasnili, da težave odpravljajo.

Natanko, za kakšne težave je šlo, pri Facebooku niso pojasnjevali, zavrnili so tudi odgovoriti na vprašanje, ali bodo tistim, ki oglašujejo prek njihove strani, povrnili denar. Facebook dnevno zasluži okrog deset milijonov dolarjev od oglaševanja.

Do podobnega primera je prišlo že marca, takrat je Facebook sporočil, da bo razmislil o povrnitvi stroškov.

Svet Facebook in Instagram počepnila

Neverjetno Spet velik škandal v Facebooku: Brali in brisali so zasebna sporočila

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.