Times Square preplavili jogiji

Foto: Reuters Jogiji na Time Squareu Foto: Reuters Jogiji na Time Squareu Foto: Reuters Jogiji na Time Squareu
Festival je pritegnil več kot petnajst tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Znameniti newyorški trg Times Square so v petek preplavili navdušenci nad jogo, ki so s skupinskimi vadbami pozdravili prvi poletni dan. Festival joge ob solsticiju je pritegnil tako začetnike kot tudi najbolj izkušene jogije.

 

 

Življenje na trgu se je v petek ustavilo, ko so pisani pravokotniki zasedli vse kotičke peš cone. Ure joge so se začele zgodaj zjutraj in so potekale vse do sončnega zahoda. Že 11. festival naj bi po pričakovanjih organizatorjev pritegnil več kot 15.000 ljudi.

Udeleženci so pozorno sledili navodilom učiteljev, ki so ji lahko spremljali prek zvočnikov. Najstarejši učitelj joge, ki je sodeloval na trgu, je bil star kar 94 let.

Tisti, ki jih joga ne zanima, pa so še vedno lahko uživali v zelo neobičajnem prizoru. Ta je navdušil tudi turiste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.