Timošenkova naj bi zaključila gladovno stavko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja ukrajinska premierka Julija Timošenko, ki trenutno prestaja sedemletno zaporno kazen, naj bi v sredo končala svojo 19-dnevno gladovno stavko.
Oglej si celoten članek

Za prekinitev gladovne stavke se je nekdanja ukrajinska premierka in vodja opozicije v državi Julija Timošenko odločila po tem, ko je sprejela odločitev, da bo odšla na zdravljenje v bolnišnico pod nadzorom nemškega zdravnika.

Timošenkovo bodo v sredo premestili v bolnišnico v vzhodnem ukrajinskem mestu Harkov, kjer jo bo pregledal nemški nevrolog Lutz Harms, je danes sporočila njena hči Jevgenija Timošenko. Ta je svojo mater v zaporu danes tudi obiskala.

Kot je pojasnila, se je Timošenkova za prekinitev gladovne stavke odločila po posvetovanju z nemškim zdravnikom Harmsom. Zaradi oslabelosti po gladovni stavki je namreč nemogoče takoj začeti zdravljenje, je še pojasnila Jevgenija Timošenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.