To ni napaka: graf brezposelnih

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Iz ZDA prihajajo neverjetni podatki o brezposelnih.
Oglej si celoten članek

V ZDA beležijo rekorden skok nezaposlenih. Samo 3,28 milijona so jih zabeležili v zadnjem tednu dni. Graf, ki so ga izdali pri Ameriškem zavodu za zaposlovanje kaže na razsežnost krize, ki je zajelo ameriško in svetovno gospodarstvo.

Ekonomist napoveduje Če ne bomo ukrepali hitro in učinkovito, nas čaka najhujša finančna kriza do zdaj

Teden pred tem je zahtevek zaradi brezposelnosti oddalo 282 tisoč Američanov, zdaj, ko so ZDA postale največje žarišče pandemije, pa je število poskočilo na 3,28 milijona vlog.

Slovenija Takšen protikrizni dodatek bodo dobili upokojenci

Čeprav so tudi pred 10 leti, v času velike gospodarske krize ameriška podjetja množično odpuščala, pa se je zdaj padec zgodil "čez noč." Ameriški finančni minister Steven Mnuchin je pred dobrim tednom dni opozoril, da se lahko brezposelnost v ZDA povzpne na 20 odstotkov. Kasneje je svojo izjavo ublažil in dejal, da z ukrepi ne bodo dovolili, da bi se kaj takega tudi zgodilo.

Avto Toliko denarja vsak dan izgubijo nemški proizvajalci avtomobilov
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 28. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.