To se vam lahko zgodi, če plavate na Kanarskih

Turistko je ugriznil morski pes, medtem ko je za božične praznike preživljala počitnice na Kanarskih otokih.
Oglej si celoten članek

Cristina Ojeda Thies je plavala v morju s svojimi sorodniki, ko jo je v roko ugriznil morski pes. Odpeljali so jo v bolnišnico in kljub temu, da je bila v šoku, je nesrečo, ki se ji je zgodila, uspela deliti na socialnih omrežjih. 

"Danes sem imela srečanje iz oči v oči z morskim psom. To se ti lahko zgodi, če plavaš na Kanarskih otokih v mesecu decembru," je zapisala. 

38-letnica iz Madrida je na morskega psa naletela med plavanjem na plaži Arinaga Beach v Aguimesu na vzgodni obali Kanarskih otokov, ki so priljubljeno letovišče za potapljače.

"Začutila sem, da nekaj vleče mojo levo roko, a najprej temu nisem posvetila velike pozornosti, ker je izgledalo tako, kot če te med igro ugrizne pes," je dejala.

Obrnila se je plavala nazaj, ko sem začutila nov ugriz. "Nato me je nekaj zagrabilo in držalo. Vse se je zgodilo zelo hitro, v sekundah. Šele ko sem prišla iz vode, sem se zavedla, kako resno je bilo," je povedala Ojeda Thiesova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.