Svet
235 ogledov

To se vam lahko zgodi, če plavate na Kanarskih

Turistko je ugriznil morski pes, medtem ko je za božične praznike preživljala počitnice na Kanarskih otokih.

Cristina Ojeda Thies je plavala v morju s svojimi sorodniki, ko jo je v roko ugriznil morski pes. Odpeljali so jo v bolnišnico in kljub temu, da je bila v šoku, je nesrečo, ki se ji je zgodila, uspela deliti na socialnih omrežjih. 

"Danes sem imela srečanje iz oči v oči z morskim psom. To se ti lahko zgodi, če plavaš na Kanarskih otokih v mesecu decembru," je zapisala. 

38-letnica iz Madrida je na morskega psa naletela med plavanjem na plaži Arinaga Beach v Aguimesu na vzgodni obali Kanarskih otokov, ki so priljubljeno letovišče za potapljače.

"Začutila sem, da nekaj vleče mojo levo roko, a najprej temu nisem posvetila velike pozornosti, ker je izgledalo tako, kot če te med igro ugrizne pes," je dejala.

Obrnila se je plavala nazaj, ko sem začutila nov ugriz. "Nato me je nekaj zagrabilo in držalo. Vse se je zgodilo zelo hitro, v sekundah. Šele ko sem prišla iz vode, sem se zavedla, kako resno je bilo," je povedala Ojeda Thiesova.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:58 30.december 2015.

    Jz tega ne morm gledat. Nimam želodca za to. Je pa res ja da se podobna srečanja največkrat končajo z hudimi ugrezninami. Tole ni nič. Kvečjemu je to čudež da jo je tako dobro odnesla. Eni so res rojeni pod srečno zvezdo.

  • Papaja Popi 09:19 30.december 2015.

    Hama, hama......................

  • mirko 23:01 29.december 2015.

    Samo poskušal je, če je užitna.