To si privošči zagrebški župan, ko ugasnejo kamere

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred dvema dnevoma je zagrebški župan Milan Bandić gostoval v oddaji RTL Direkt, ki jo vodi Mirjana Hrga.
Oglej si celoten članek

Na portalu index.hr so zapisali, da je bil to eden izmed najbolj čudnih pogovorov v kampanji (volitve so v nedeljo), Bandić je bil živčen in je dajal čudne odgovore. A najbolj neverjetno se je zgodilo po koncu oddaje, ko so se kamere ugasnile. Index je dobil posnetek pogovora. 

"Kako vas ni sram. Povabite me kot župana Zagreba in potem lažete," se dere Bandić. "Kaj lažemo," odvrne novinarka. "Lažeš, da ni toaletnega papirja v vrtcih. Pa kdo si ti, da se soočaš z mano. Pa ti si se malo preveč dvignila, preveč si se dvignila," govori Bandić, ki ga je zgodba o vrtcih v oddaji očitno spravili iz tira. 

"Si kdaj rodila? nisi. Potem mi ne govori o tem," prekine voditeljico, ki mu hoče nekaj povedati. "Si dobila to, kar si iskala," še naprej kriči Bandič, na posnetku pa se sliši, da se novinarka oddaljuje.

Hrga zadeve ni želela komentirati. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:09 9. September 2016.

    Ćefur ti jebal mater

  • 20:10 8. September 2016.

    To so pač vase zagledani prepotentni primitivci, ki mislijo, da so s tem, ko so se enkrat prerinili do dobrega …

  • 19:18 8. September 2016.

    Ima atribute za predsednika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.