Svet
27 ogledov

To si privošči zagrebški župan, ko ugasnejo kamere

Milan Bandić se je nad nasprotnika spravil s spornim videospotom in letakom. (Fo Žurnal24 main
Pred dvema dnevoma je zagrebški župan Milan Bandić gostoval v oddaji RTL Direkt, ki jo vodi Mirjana Hrga.

Na portalu index.hr so zapisali, da je bil to eden izmed najbolj čudnih pogovorov v kampanji (volitve so v nedeljo), Bandić je bil živčen in je dajal čudne odgovore. A najbolj neverjetno se je zgodilo po koncu oddaje, ko so se kamere ugasnile. Index je dobil posnetek pogovora. 

"Kako vas ni sram. Povabite me kot župana Zagreba in potem lažete," se dere Bandić. "Kaj lažemo," odvrne novinarka. "Lažeš, da ni toaletnega papirja v vrtcih. Pa kdo si ti, da se soočaš z mano. Pa ti si se malo preveč dvignila, preveč si se dvignila," govori Bandić, ki ga je zgodba o vrtcih v oddaji očitno spravili iz tira. 

"Si kdaj rodila? nisi. Potem mi ne govori o tem," prekine voditeljico, ki mu hoče nekaj povedati. "Si dobila to, kar si iskala," še naprej kriči Bandič, na posnetku pa se sliši, da se novinarka oddaljuje.

Hrga zadeve ni želela komentirati. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • dragec 08:09 09.september 2016.

    Ćefur ti jebal mater

  • Janez_53 20:10 08.september 2016.

    To so pač vase zagledani prepotentni primitivci, ki mislijo, da so s tem, ko so se enkrat prerinili do dobrega položaja, postali nadljudje! Neverjetno! Ampak tudi Slovenci imamo celo rajdo takih!

  • Žvižgač 19:18 08.september 2016.

    Ima atribute za predsednika.