Toliko novih okužb beleži Hrvaška

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kar 25 okužb so v zadnjih 24-urah zabeležili v Vukovarsko-sremski županiji, sledi ji Splitsko-dalmatinska, kjer jih imajo 11.
Oglej si celoten članek

V zadnjih 24 urah so na Hrvaškem ob 984 testiranjih potrdili 36 novih primerov okužbe z novim koronavirusom. Umrli so še štirje bolniki s covidom-19, je danes sporočil hrvaški štab civilne zaščite. Aktivno okuženih je na Hrvaškem 738 ljudi.

Pri nas Nove okužbe in smrt v Sloveniji

Po podatkih štaba civilne zaščite se v bolnišnicah zdravi 131 bolnikov s covidom-19. Od tega jih je šest na ventilatorjih, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Največ primerov so v zadnjih 24 urah zabeležili v vukovarsko-sremski županiji, in sicer 26. Testirali so 93 ljudi.

Od konca februarja, ko so na Hrvaškem potrdili prvi primer okužbe z virusom, so zabeležili 5260 primerov. Od tega je 149 ljudi umrlo, 4373 pa jih je ozdravelo. V samoizolaciji je trenutno 2662 oseb.

Kar 25 okužb so v zadnjih 24-urah zabeležili v Vukovarsko-sremski županiji, sledi ji Splitsko-dalmatinska, kjer jih imajo 11.

Iz Istrske županije , kjer prav tako dopustuje veliko Slovencev so danes sporočili, da po enem tednu niso potrdili nobenega novega primera z okužbo covid-19.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:24 2. Avgust 2020.

    Realno: pomnoži x 3....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.