Tovorni vlak povozil 16 ljudi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bili so prepričani, da vlak zaradi pandemije ne bo vozil, zato so zaspali kar na tirih.
Oglej si celoten članek

Umrli so bili delovni migranti, ki so zaspali na tirih, ko so izmučeni skušali priti do železniške postaje, poroča BBC. Vrniti so se skušali domov.

Indija je sicer organizirala posebne vlake, ki so migrante peljali v domače vasi. Več deset tisoč pa jih je kar peš ubežalo iz mest, ko je Indija razglasila karanteno.

Železniški uradniki pravijo, da so delavci hodili po cesti proti Aurangabadu, kasneje pa po železniških tirih, ki vodijo do Aurangabada. Po tem, ko so prehodili 36 kilometrov, so bili izčrpani in so se odločili za počitek. Po lokalnih poročilih so delavci domnevali, da vlaki ne bodo vozili zaradi karantene in so zato zaspali kar na tirih. Indijski uradniki so zdaj odredili preiskavo.

Indijski premier Narendra Modi je dejal, da je "zelo zaskrbljen zaradi izgube življenj zaradi smrtne nesreče v Aurangabadu v Maharaštri," še poroča BBC.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.