Tragedija na Hrvaškem

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Hrvaško pretresa tragedija, v kateri je včeraj popoldne življenje izgubil 10-letni deček.
Oglej si celoten članek

V Babini Gredi na Hrvaškem je včeraj popoldne prišlo do krvave nesreče, v kateri je 11-letni deček, učenec četrtega razreda, ustrelil leto dni mlajšega fantka, ki je na mestu streljanja umrl. Starejši deček se je igral z očetovo pištolo.

Do streljanja je prišlo med otroško igro; trije otroci so se igrali na podstrešju stanovanjske hiše, kjer je prišlo do streljanja. Ustreljeni deček je umrl na dvorišču, medtem ko so čakali prihod prve pomoči.

Otroci sami doma
Po besedah sosedov, ki jih objavlja portal Index.hr, je oče dečka, ki je sprožil pištolo, nekdanji borec hrvaške domovinske vojne, ki se je "boril na vseh hrvaških bojiščih". Da bi po vojni prehranil svojo družino, se je zaposlil kot gradbeni delavec; v času nesreče je bil na delu na otoku Rabu.

Zdoma je bila zaradi dela tudi mama otroka, ki se je igral s pištolo; saj mama dela v Italiji, za otroka pa skrbi njegova 19-letna sestra. Te v času tragedije ni bilo doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.