Tragedija pri Trogirju: Mama umrla, dva otroka poškodovana

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Umrla naj bi ženska, tujka, medtem ko sta bila poškodovana njena dva otroka, ki sta bila z njo na vodnem skuterju.
Oglej si celoten članek

V vasi Marina v bližini manjšega pristanišča Agana se je okoli 16.12 zgodila huda pomorska nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve ladji. Kot neuradno poroča hrvaški portal 24sata, je šlo za trčenje med vodnim skuterjem in gliserjem. Splitsko-dalmatinska policijska uprava  poroča, da je ena oseba umrla, dve osebi pa so prepeljali na zdravljenje v splitsko bolnišnico.

Umrla naj bi ženska, tujka, medtem ko sta bila poškodovana njena dva otroka, ki sta bila z njo na jet skiju. Kako resne so njune poškodbe, še ni znano. En otrok naj bi bil star približno 15 let, drugi pa naj bi bil mlajši od njega. Z drugega plovila nihče ni poiskal zdravniške pomoči.

Na kraj so poslali plovilo pristaniške uprave in uradno policijsko plovilo, o dogodku pa so obvestili državno tožilstvo. Preiskava je v teku.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:05 11. Avgust 2021.

    Tako, pa hodite še naprej k tem norcem na Hrvaško. Nekoč so se sami Hrvati šalili na takšen način: Pustimo …

  • 09:39 10. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.