Svet
30713 ogledov

Tragedija pri Trogirju: Mama umrla, dva otroka poškodovana

Vodni skuter Dusko Marusic/PIXSELL
Umrla naj bi ženska, tujka, medtem ko sta bila poškodovana njena dva otroka, ki sta bila z njo na vodnem skuterju.

V vasi Marina v bližini manjšega pristanišča Agana se je okoli 16.12 zgodila huda pomorska nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve ladji. Kot neuradno poroča hrvaški portal 24sata, je šlo za trčenje med vodnim skuterjem in gliserjem. Splitsko-dalmatinska policijska uprava  poroča, da je ena oseba umrla, dve osebi pa so prepeljali na zdravljenje v splitsko bolnišnico.

Umrla naj bi ženska, tujka, medtem ko sta bila poškodovana njena dva otroka, ki sta bila z njo na jet skiju. Kako resne so njune poškodbe, še ni znano. En otrok naj bi bil star približno 15 let, drugi pa naj bi bil mlajši od njega. Z drugega plovila nihče ni poiskal zdravniške pomoči.

Na kraj so poslali plovilo pristaniške uprave in uradno policijsko plovilo, o dogodku pa so obvestili državno tožilstvo. Preiskava je v teku.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jozicamurn 10:05 11.avgust 2021.

    Tako, pa hodite še naprej k tem norcem na Hrvaško. Nekoč so se sami Hrvati šalili na takšen način: Pustimo Čehe pa Slovake povsod naokoli brez opozoril, bodo lepo počistili mine. Samo ena cvetka od dolgoletnih psihopatov. Da pa z ...prikaži večz gliserjem operiraš tam, kjer je vodni skuter, moraš biti pa tudi zaostal in točno to te hrvatarji so.

  • Rita_Rossignol 09:39 10.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦