Tragičen konec iskalne akcije, štiri najstnike našli mrtve

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskalna akcija za pogrešanimi najstniki se je končala tragično. Policija v Walesu je potrdila, da so vsi štirje fantje umrli.
Oglej si celoten članek

Štirje najstniki, stari 16, 17 in 18 let, so se konec tedna z avtomobilom odpravili kampirat. V soboto so bili na območju Harlecha v Walesu, v nedeljo pa naj bi se premaknili na območje Snowdonie. Da so Wilf Henderson, Jevon Hirst, Harvey Owen in Hugo Morris pogrešani, je bila policija obveščena v ponedeljek, ko je tudi stekla obsežna iskalna akcija. 

Iskanje se je končalo danes, ko je občan policiste obvestil, da je na območju med Beddgelertom in Llanfrothenom izven cestišča avtomobil. Avto je očitno zletel s ceste in pristal na strehi, delno potopljen v vodi. V vozilu so bila trupla pogrešanih najstnikov. 

Preiskava nesreče je še v teku. Zakaj je avtomobil zapeljal s ceste, ni znano. Na območju naj bi bilo v nedeljo slabo vreme, kar bi lahko botrovalo nesreči. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.