Svet
37337 ogledov

Tragičen konec iskalne akcije, štiri najstnike našli mrtve

nesreča Wales Profimedia
Iskalna akcija za pogrešanimi najstniki se je končala tragično. Policija v Walesu je potrdila, da so vsi štirje fantje umrli.

Štirje najstniki, stari 16, 17 in 18 let, so se konec tedna z avtomobilom odpravili kampirat. V soboto so bili na območju Harlecha v Walesu, v nedeljo pa naj bi se premaknili na območje Snowdonie. Da so Wilf Henderson, Jevon Hirst, Harvey Owen in Hugo Morris pogrešani, je bila policija obveščena v ponedeljek, ko je tudi stekla obsežna iskalna akcija. 

Iskanje se je končalo danes, ko je občan policiste obvestil, da je na območju med Beddgelertom in Llanfrothenom izven cestišča avtomobil. Avto je očitno zletel s ceste in pristal na strehi, delno potopljen v vodi. V vozilu so bila trupla pogrešanih najstnikov. 

Preiskava nesreče je še v teku. Zakaj je avtomobil zapeljal s ceste, ni znano. Na območju naj bi bilo v nedeljo slabo vreme, kar bi lahko botrovalo nesreči. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.