Tragična nesreča: po dveh 14-letnicah zdaj umrla še 28-letnica

Foto: Facebook Nesreča Hr Foto: Pixell Nesreča na Hrvaškem
Za posledicami nesreče na avtocestnem počivališču je umrla še 28-letnica. Na kraju nesreče sta 7. junija umrli 14-letni dekleti, učenki 7. razreda, ki sta bili se s šolo na poti na letovanje na morje.
Oglej si celoten članek

Zdaj je umrla še 28-letnica, ki je bila od nesreče v bolnišnici v Slavonskem Brodu.

Do nesreče je prišlo na avtocestnem postajališču blizu kraja Novska. Tovornjak s priklopnikom je prehitro zapeljal na postajališče, zadel najprej tovorno vozilo, nato pa trčil v 26- in 28-letni peški, ki ju je odbilo, nato pa še v 14-letni peški. Tovornjak je nato odbilo še v avto bosanskih registrskih oznak, nato pa se je zaustavil na travi.

Voznik naj bi na postajališče, kjer je hitrost omejena na 40 kilometrov na uro, zapeljal z hitrostjo 90 kilometrov na uro, v prvi izjavi pa je 59-letni voznik dejal, da so se mu pokvarile zavore, a je tehnični pregled vozila to ovrgel.

Nesreča Tragedija, ki je vzela mladi življenji: Ni šlo za tehnično napako!

Voznik je v preiskovalnem zaporu, po prvem mesecu so mo ga podaljšali še za dva, kazenska prijava pa mu očita kaznivo dejanje povzročitve hude prometne nesreče, za kar je zagrožena zaporna kazen do 15 let zapora. 

Tragično Ravnatelj: Pospremil sem ju na letovanje, a se ne bosta vrnili

Življenje 26-letnice, ki je bila poškodovana v nesreči, je še vedno ogroženo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.