Tragično: Snemala s telefonom in padla s strehe

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Posnetek za spletna omrežja jo je stal življenja.
Oglej si celoten članek

V soboto je umrla 19-letna Iva Mamutović iz srbskega Kočana. Padla je s stavbe v Nišu medtem ko je snemala posnetek za spletna omrežja. Z njo sta bila še dva prijatelja.

Ivin brat, 25-letni Filip Vanić je medijem povedal, da ima njegova družina stanovanje v Nišu, v katerem je 19-letnica živela. Dodal je, da pozna fanta, ki sta bila v trenutku nejne smrti z njo, da so se poznali več kot dve leti. Žalostno vest je bratu pokojne sporočil prijatelj po telefonu ravno ko se je odpravljal v Niš.

Pokojna mladenka je bila dijakinja četrtega letnnika gimnazije, nameravala je študirati na Filozofski fakulteti.

Med usodnim snemanjem na eni izmed stavb v Nišu se je premikala vzvratno, prišla do roba strehe, izgubila ravnotežje in padla z višine 15-tih metrov.

Italija Umrla otroka, padla iz osmega nadstopja

V Sloveniji Kopal pesek, ko se je začelo rušiti. 27- letnik umrl na kraju nesreče

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.