Svet
6631 ogledov

Umrla otroka, padla iz osmega nadstopja

Italijanska policija. EPA
Po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse, sta iz osmega nadstropja stavbe na obrobju Bologne padla 14-letni in 11-letni deček.

Otroka sta bila bratca, ki sta pripadala kenijski družini, ki je že dolgo živela v Italiji. Otroka sta z balkona padla okoli 10 ure zjutraj, še zdaj pa ni točno jasno, kaj se je zgodilo. Čeprav je reševalna ekipa poskušala otroka rešiti z oživljanjem, bratcem ni bilo več pomoči. 

Očeta so policisti kmalu po nesreči zaradi preiskave odpeljali na policijsko postajo. Glede na prve informacije, je bil moški v času dogodka sam s fantoma doma. Mati je bila v tem času v službi, policistom pa naj bi dejala, da je oče ljubeča oseba. 

Oče je med zaslišanjem trdil, da se je med tragedijo tuširal v kopalnici. O nesreči ga je obvestila soseda. Med zasliševanjem je oče omenil tudi prepiranje dveh sinov, a zaradi nepomembnega vzroka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.