Trenutek, ko je moškega zadela strela

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Posnetek je zabeležila varnostna kamera.
Oglej si celoten članek

Kamera veterinarske bolnišnice Stuebner Airline je ujela neverjeten prizor, trenutek, ko je moškega udarila strela. Alec Coreas se je sprehajal s svojimi psi, ko ga je nenadoma zadela strela. V trenutku je nezavesten padel na tla.

Zaposleni na omenjeni kliniki so pritekli na pomoč. "Začela sem teči na prizorišče, nekdo je kričal, da potrebujejo pomoč," je za ABC povedala Christy Mittler, zaposlena na kliniki. Dodala je, da je bil moški negiben, ni dihal, oblačila je imel zažgana, nogavice in obuvala mu je med nesrečo sezulo.

S pomočjo kolega in še enega mimoidočega mu je nudila umetno dihanje do prihoda nujne medicinske pomoči, pri čemer so bili uspešni, šre pred prihodom reševalcev so začutili puls.

Ob nesreči so trij psi pobegnili, našli so jih v bližnjem gozdu. Moški po dogodku uspešno okreva. V primeru, da pomoč ne bi bila tako blizu, bi se zgodba lahko končala tragično.

Med vožnjo Strašljiv posnetek: Na cesti je v avto treščila strela

Foto: Youtube Nevihta strela Dalmacija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.