Svet
14001 ogledov

Trenutek, ko je moškega zadela strela

Moški, strela Youtube
Posnetek je zabeležila varnostna kamera.

Kamera veterinarske bolnišnice Stuebner Airline je ujela neverjeten prizor, trenutek, ko je moškega udarila strela. Alec Coreas se je sprehajal s svojimi psi, ko ga je nenadoma zadela strela. V trenutku je nezavesten padel na tla.

Zaposleni na omenjeni kliniki so pritekli na pomoč. "Začela sem teči na prizorišče, nekdo je kričal, da potrebujejo pomoč," je za ABC povedala Christy Mittler, zaposlena na kliniki. Dodala je, da je bil moški negiben, ni dihal, oblačila je imel zažgana, nogavice in obuvala mu je med nesrečo sezulo.

S pomočjo kolega in še enega mimoidočega mu je nudila umetno dihanje do prihoda nujne medicinske pomoči, pri čemer so bili uspešni, šre pred prihodom reševalcev so začutili puls.

Ob nesreči so trij psi pobegnili, našli so jih v bližnjem gozdu. Moški po dogodku uspešno okreva. V primeru, da pomoč ne bi bila tako blizu, bi se zgodba lahko končala tragično.

Strela udarila v avto Med vožnjo Svet Strašljiv posnetek: Na cesti je v avto treščila strela

Nevihta strela Dalmacija | Avtor: Youtube Youtube

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.