Svet
9861 ogledov

Deček umrl zaradi udara strele

strela, neurje Žurnal24 main
Vreme terja tudi žrtve.

Uničevalne ujme, s kakršnimi se soočamo v Sloveniji, klestijo tudi na Hrvaškem in v Srbiji. kjer je umrl 7-letni deček.

Kot poročajo srbski mediji, je 7-letni deček umrl sinoči v naselju Skrobara pri Pančevu. Vzrok smrti je bil udar strele, čeprav uradno razlog njegove smrti še ni določen, to bodo pristojni storili s pomočjo obdukcije.

Sosedje so za portal Blic povedali, da se je deček grozno bal strel in grmljenja, ko ga je na prostem presenetila nevihta, je iskal zatočišče, pri čemer naj bi ga udarila strela. Čez nekaj minut je bil deček mrtev.

Že pred tem naj bi, ko so se pojavile nevihte, zatočišče iskal in našel tudi na povsem neobičajnih mestih. Čez nekaj minut je bil deček mrtev.

nevihta Udar strele na Bledu Zdravje Kako se zaščititi pred strelo

Nevihtno dogajanje, ki je prešlo Slovenijo, je uničevalo na Hrvaškem, nato še v Srbiji, kjer so za osrednji del države popoldne prižgali celo rdeči alarm.

Zgodaj zvečer je neurje zajelo sever Vojvodine, Srem in Mačvo, v Loznici je zaradi neurja zmanjkalo elektrike v celotnem mestu. Podobno je bilo v mestu Beočin.

Toča je padala v Novem Sadu, kjer je neurje ruvalo drevesa, poškodovanih je več avtomobilov. Nevarno je bilo na avtocesti Zagreb - Beograd, kjer so na nekaterih počivališčih po zraku zaradi močnega vetra, poročajo srbski portali, leteli prenosni WC-ji.

udar strele Magazin Brazgotine, ki jih na telesu pusti strela strela, neurje Neuradno Slovenija Zaradi strele poškodovane štiri osebe, ena huje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.