Trenutek, ko se je dvoletnica z dvignjenimi rokami predala policiji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Video. Dve leti stara punčka se je z dvignjenimi rokami predala policistom.
Oglej si celoten članek

Šokantni video naključnih mimoidočih o doživetju majhnega otroka. Policisti v mestu Tallahassee v ameriški zvezni državi Florida so v četrtek ustavili pickup, za katerega so sumili, da se v njem prevažata dva oborožena tatova, ki sta malo prej izmaknila stvari v eni izmed trgovin.

Policisti so z vpitjem in uperjenimi puškami prisilili, da sta osebi, moški in ženska, drug za drugim izstopila iz avta in se jim z dvignjenimi rokami predala. 

Nato pa je iz pickupa počasi splezala še komaj dveletna deklica. Bosa ter z dvignjenimi rokami se je odpravila proti policistom in pri tem oponašala svoja starša, medtem ko so policisti iz nezaupljivosti še vedno merili v vozilo ...

V vozilu se je dejansko nahajala še ena oseba - punčkin komaj enoletni bratec. Policija je oba otroka predala njuni materi. 

Zaradi burnih javnih odzivov, da so policisti z orožjem merili v malega otroka, so pri policiji pregledali telesne kamere policistov na prizorišču, objavili posnetke in potrdili, da so bila vsa dejanja namenjena mirni aretaciji osumljencev in da so policisti pokazali veliko skrb za oba otroka. V avtu so sicer našli le zračno pištolo.

dezurni@zurna24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.