Svet
13491 ogledov

Trenutek, ko se je dvoletnica z dvignjenimi rokami predala policiji

Otrok in policija Youtube
Video. Dve leti stara punčka se je z dvignjenimi rokami predala policistom.

Šokantni video naključnih mimoidočih o doživetju majhnega otroka. Policisti v mestu Tallahassee v ameriški zvezni državi Florida so v četrtek ustavili pickup, za katerega so sumili, da se v njem prevažata dva oborožena tatova, ki sta malo prej izmaknila stvari v eni izmed trgovin.

Policisti so z vpitjem in uperjenimi puškami prisilili, da sta osebi, moški in ženska, drug za drugim izstopila iz avta in se jim z dvignjenimi rokami predala. 

Nato pa je iz pickupa počasi splezala še komaj dveletna deklica. Bosa ter z dvignjenimi rokami se je odpravila proti policistom in pri tem oponašala svoja starša, medtem ko so policisti iz nezaupljivosti še vedno merili v vozilo ...

V vozilu se je dejansko nahajala še ena oseba - punčkin komaj enoletni bratec. Policija je oba otroka predala njuni materi. 

Zaradi burnih javnih odzivov, da so policisti z orožjem merili v malega otroka, so pri policiji pregledali telesne kamere policistov na prizorišču, objavili posnetke in potrdili, da so bila vsa dejanja namenjena mirni aretaciji osumljencev in da so policisti pokazali veliko skrb za oba otroka. V avtu so sicer našli le zračno pištolo.

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.