"Tresem se od žalosti. Saj sploh še ni začel živeti."

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na mestu nesreče sta življenje izgubili dve mladi osebi, v bolnišnici še tretja.
Oglej si celoten članek

Tragična prometna nesreča, ki se je zgodila med međimurskima krajema Vratišnica in Peklenica, je zahtevala tri življenja. Čelno sta trčila BMW in Opel Astra; umrla sta moški, rojen leta 1997 in leto dni starejša ženska, v bolnišnici še 77-letnica.

Vest o tragediji so svojci tik pred dnevom spomina na mrtve sprejeli z veliko žalostjo. Za Jutarnji list je sorodnik mladega moškega povedal, da se trese od žalosti. Dodal je, da je njegov sorodnik umrl s svojim dekletom, s katerim sta načrtovala prihodnost.  

Nesreča se je zgodila na ravnem, a vendarle - kot poročajo hrvaški mediji - nepreglednem delu ceste. Mladenič, ki je vozil BMW, naj bi se odločil prehitevati avtomobil pred sabo. Na tem odseku je blagi naklon ceste, ne vidi se dobro, če kdo prihaja iz nasprotne smeri.

V nasproti vozečem avtomobilu sta bili dve starejši ženski in vnukinja ene od njih. Poškodovane so bile vse tri, poškodbe so bile usodne za 77-letnico.

Nesreča Verižno trčenje na avtocesti, poškodovani tudi trije otroci

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 31. Oktober 2019.

    A je kakšna škoda,če še ni začel živet,saj je takoj ubil dva človeka,zarad svojega nezmotljivega znanja o vožnji z avtomobili?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.