Triletnik padel skozi okno in umrl

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Po padcu je še kazal znake življenja, a poškodbe so bile prehude.
Oglej si celoten članek

V Srbiji in izven meja odmeva grozljiva tragedija, do katere je prišlo v Beogradu v Ulici kneza Danila. Triletnik je danes okrog 12. ure padel s sedmega nadstropja. 

Kot poroča Telegraf, je po padcu deček neverjetno še vedno kazal znake življenja, hitro so ga prepeljali v bližnji zdravstveni dom, nato pa v bolnišnico. Med potjo se je njegovo stanje poslabšalo, v bolnišnici so opravili reanimacijo, ki pa žal ni uspela. Malo pred 15. uro so sporočili, da je podlegel poškodbam. 

Glede na neuradne informacije je bila z dečkom v času nesreče njegova babica. 

Priče dogodka so za Telegraf povedale, da so nedeljski mir zmotili kriki ženske. Šlo je za dečkovo babico, ki je imel v stanovanju odprto okno. V stanovanju poleg nje in moža živita tudi starša otroka. 

V enem trenutku je opazila, da otroka ni, pogledala skozi okno in zagldala grozljiv prizor. Dogodek sicer preiskuje policija. 

Tragično Fant se je utopil v morju. Bil je na šolskem izletu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.