Svet
39307 ogledov

Fant se je utopil v morju. Bil je na šolskem izletu.

morje_gladina Žurnal24 main
Do tragedije je prišlo v Biogradu.

Na Hrvaškem popoldne odmeva tragična vest o utopitvi mladoletnega fanta, do katere je prišlo na plaži Soline v Biogradu. Policija je po poročanju portala Index objavila nekaj podrobnosti. 

Ugotovili so, da je danes okrog poldveh popoldne fant plaval skupaj s prijatelji. Čez nekaj časa se je odločil sam vrniti na obalo, nakar so ga v nezavestnem stanju našli pluti na gladini morja. 

Ostali kopalci so ga takoj odnesli na kopno, kjer so mu nudili prvo pomoč do prihoda nujne zdravstvene pomoči. Žal je kljub temu fant na plaži umrl, je objavila policija. 

Oglednik na truplu ni opazil sledov kaznivega dejanja, vzrok smrti je tako še vedno neznanka. Pristojni so odredili obdukcijo. 

Predstavnica mestnih oblasti iz Gline, od koder je bil fant, Branka Bakšić, je za portal Index.hr povedala, da je šlo za fanta prvega letnika srednje šole v Glini. Star je bil le 16 let. Na morju je bil v okviru šolske ekskurzije.

Novice: Jadralno padalo. Slika je simbolična. Slovenija Tragično strmoglavila z jadralnim padalom

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • diaz 00:15 18.junij 2022.

    Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com