Trump jezno nad fotografa: "To je bilo očitno retuširano"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Oglej si celoten članek

Predsednik ZDA Donald Trump se je znova oglasil na Twitterju, tokrat je zelo jezen zaradi fotografije, ki je postala predmet posmeha. Razlog je predsednikov oranžni obraz- fotograf ga je ujel v objektiv tik ob prihodu s helikopterja, ki je pristal pred Belo hišo.

Veter mu razmrši lase, oranžen rob tik ob lasišču razkrije, da je Donaldova polt v originalu še kako normalna, svetla oziroma bleda. Je bil predsednik spet v solariju?

"Še več lažnih novic. To je bilo očitno retuširano. Vendar je bil veter močan in lasje so videti dobro, a ne? Kakorkoli, samo, da me lahko blatijo," se je odzval predsednik ZDA.

More Fake News. This was photoshopped, obviously, but the wind was strong and the hair looks good? Anything to demean! https://t.co/t8ptYMCYHf

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 8, 2020

William Moon je fotografijo objavil na Twitterju pod profilom White House Photos. Takoj je postala postala viralna, pod oznako #orangeface. Kritiki ameriškega predsednika in komiki, katerih pogosta tarča je, bodo seveda dobili dodatno kost za glodanje, da o internetnih šalah, na račun "oranžnega" predsednika sploh ne govorimo.

@realDonaldTrump⁩ returns to the White House from Charlotte, North Carolina. Photo by William Moon at the South Lawn of the White House on February 7, 2020 pic.twitter.com/n1a1Z93LrJ

— White House Photos (@photowhitehouse) February 7, 2020

"Odgovor, prijatelj moj, veter pozna, / odgovor sam veter pozna," je na primer zapisal oden od tviterašev, ki si je sposodil znani verz od legendarnega pevca in pesnika Boba Dylana. 

🎶 The answer my friend, is blowin' in the wind..pic.twitter.com/Wzt0QdOoSz

— Chris Morris 🇺🇸⚖ (@cm_merlin) February 8, 2020

The braids in his hair are the icing on the orange cake!! 😂😂😂

— Karen Resists--Stronger Together!!❄🕊 (@marie5483) February 9, 2020

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:49 10. Februar 2020.

    Kar udrihite čez Donalda..bode on še 1 x predsednik in ona Dama Svetovnega Slovesa.. - Vi pa bodete še zmeraj …

  • 09:55 10. Februar 2020.

    zakaj pa solarij ... lahko je tud puder

  • 09:30 10. Februar 2020.

    Fakenews

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.