Svet
4747 ogledov

Trump jezno nad fotografa: "To je bilo očitno retuširano"

Reševalni pas/Twitter

Predsednik ZDA Donald Trump se je znova oglasil na Twitterju, tokrat je zelo jezen zaradi fotografije, ki je postala predmet posmeha. Razlog je predsednikov oranžni obraz- fotograf ga je ujel v objektiv tik ob prihodu s helikopterja, ki je pristal pred Belo hišo.

Veter mu razmrši lase, oranžen rob tik ob lasišču razkrije, da je Donaldova polt v originalu še kako normalna, svetla oziroma bleda. Je bil predsednik spet v solariju?

"Še več lažnih novic. To je bilo očitno retuširano. Vendar je bil veter močan in lasje so videti dobro, a ne? Kakorkoli, samo, da me lahko blatijo," se je odzval predsednik ZDA.

More Fake News. This was photoshopped, obviously, but the wind was strong and the hair looks good? Anything to demean! https://t.co/t8ptYMCYHf

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 8, 2020

William Moon je fotografijo objavil na Twitterju pod profilom White House Photos. Takoj je postala postala viralna, pod oznako #orangeface. Kritiki ameriškega predsednika in komiki, katerih pogosta tarča je, bodo seveda dobili dodatno kost za glodanje, da o internetnih šalah, na račun "oranžnega" predsednika sploh ne govorimo.

@realDonaldTrump⁩ returns to the White House from Charlotte, North Carolina. Photo by William Moon at the South Lawn of the White House on February 7, 2020 pic.twitter.com/n1a1Z93LrJ

— White House Photos (@photowhitehouse) February 7, 2020

"Odgovor, prijatelj moj, veter pozna, / odgovor sam veter pozna," je na primer zapisal oden od tviterašev, ki si je sposodil znani verz od legendarnega pevca in pesnika Boba Dylana. 

🎶 The answer my friend, is blowin' in the wind..pic.twitter.com/Wzt0QdOoSz

— Chris Morris 🇺🇸⚖ (@cm_merlin) February 8, 2020

The braids in his hair are the icing on the orange cake!! 😂😂😂

— Karen Resists--Stronger Together!!❄🕊 (@marie5483) February 9, 2020

 

Komentarjev 6
  • kapibara 10:49 10.februar 2020.

    Kar udrihite čez Donalda..bode on še 1 x predsednik in ona Dama Svetovnega Slovesa.. - Vi pa bodete še zmeraj podalpski hlapci+ bečki konjušari

  • erikkk 09:55 10.februar 2020.

    zakaj pa solarij ... lahko je tud puder

  • Slokmet 09:30 10.februar 2020.

    Fakenews