Trump: Molimo za Arnolda! Schwarzenegger ni ostal dolžan.

Foto: Kreisel/Youtube
Foto: Kreisel/Youtube
Ameriški predsednik Donald Trump je na enem od včerajšnjih dogodkov, na katerem je spregovoril, ljudi prosil naj molijo za Arnolda Schwarzeneggerja.
Oglej si celoten članek

Schwarzenegger je v tej sezoni voditelj Trumpovega resničnostnega šova Vajenec v katerem nastopajo številni ameriški zvezdniki. A oddaja ne dosega gledanosti, ki jo je, ko je bil šef Donald Trump.

"Gledanost je strmoglavila. Oddaja je katastrofa," je povedal Trump in dodal: "Molimo za Arnolda in gledanost njegove oddaje!"

Schwarzenegger ni ostal dolžan in predsedniku dal ponudbo: "Ker ste takšen poznavalec gledanosti, vi prevzamete TV oddajo, jaz pa vašo službo. Ljudje bodo tako končno spet mirno spali!"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:12 4. Februar 2017.

    čeprav so ga vsi imeli za klovna je uradno postal predsednik us, ne glede na to kakšne ma roke, pa …

  • 09:34 4. Februar 2017.

    ta trampi mu nemore do kolen...samo ce rokice meris ze vse vidis !!

  • 11:18 3. Februar 2017.

    hec mora bit ... zame je arni eden najbolj zabavnih igralcev, malce neroden, smešno govori z avstrijskim naglasom, silak, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.