Svet
34 ogledov

Trump: Molimo za Arnolda! Schwarzenegger ni ostal dolžan.

Arnold Schwarzenegger Kreisel/Youtube
Ameriški predsednik Donald Trump je na enem od včerajšnjih dogodkov, na katerem je spregovoril, ljudi prosil naj molijo za Arnolda Schwarzeneggerja.

Schwarzenegger je v tej sezoni voditelj Trumpovega resničnostnega šova Vajenec v katerem nastopajo številni ameriški zvezdniki. A oddaja ne dosega gledanosti, ki jo je, ko je bil šef Donald Trump.

"Gledanost je strmoglavila. Oddaja je katastrofa," je povedal Trump in dodal: "Molimo za Arnolda in gledanost njegove oddaje!"

Schwarzenegger ni ostal dolžan in predsedniku dal ponudbo: "Ker ste takšen poznavalec gledanosti, vi prevzamete TV oddajo, jaz pa vašo službo. Ljudje bodo tako končno spet mirno spali!"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar praufo
    praufo 10:12 04.februar 2017.

    čeprav so ga vsi imeli za klovna je uradno postal predsednik us, ne glede na to kakšne ma roke, pa kolk dolge prste ... tale arni ima pa najvišjo točko guverner kalifornije, kako je to upravljal, ne vem, ampak dlje ...prikaži več ne gre ... treba je pač razumet, vsak človek je za nekaj dober ali celo odličen, nikakor pa nismo vsi za vse ... vsak ima svojo točko limita, kar ni nič narobe, tale dialog je pa tudi treba jemat ne preveč resno

  • privat 09:34 04.februar 2017.

    ta trampi mu nemore do kolen...samo ce rokice meris ze vse vidis !!

  • Avatar praufo
    praufo 11:18 03.februar 2017.

    hec mora bit ... zame je arni eden najbolj zabavnih igralcev, malce neroden, smešno govori z avstrijskim naglasom, silak, ki mu najbolj paše ena huda mašinca (al pa "pump gun" po potrebi), neke vrste naturščik, živi terminator, ampak zabaven in v tem najboljši