Trump pred vsemi kričal na Melaniinega očeta, tast nato Trumpa preklel

Foto: Epa Donald Trump
Dve hišni pomočnici, ki sta delali za Donalda Trumpa, še preden je postal ameriški predsednik, sta se razgovorili za ameriški časopis Washington Post. Med drugim sta povedali, kako se je nekoč Trump razbesnel nad svojim tastom Viktorjem Knavsom, očetom Melanije Trump.
Oglej si celoten članek

Hišni pomočnici, ki sta delali na Trumpovem posestvu, sta bili nezakoniti priseljenki. "Pomembno je bilo, da si v hiši povsem neviden, prepovedali so nam delati naličene in odišavljene, da bi bila naša prisotnost čim manj opazna,“ sta dejali novinarjem Washington Posta.

Trump je v svoji kopalnici vedno želel imeti kos trdega mila. Hišne pomočnice so se hitro izučile, da ga ne smejo vreči stran, dokler mila praktično ni bilo mogoče več držati v rokah. Donald je sam odločil, kdaj je katero stvar treba zavreči. Naj bo to časopis ali obleka, ko je nekaj vrgel na tla, je bilo treba stvar zamenjati.

Foto: Youtube Donald Trump Pogosto je oblačila, ki jih je Trump zavrgel, dobil Melaniin oče Viktor.

"Viktor in Donald imata praktično enake dimenzije telesa," se spominjata pomočnici. Melaniina starša sta bila sicer pri Trumpovih uslužbencih zelo priljubljena.

Nekega dne leta 2013 je Viktor Knavs odšel igrat golf z rdečo čepico, ki jo je Trump zavrgel. Donald, ki je že od daleč videl svojo čepico na tastovi glavi, je ponorel. Knavsa je nadrl in ga nagnal z igrišča za golf, piše Washington Post.

Trump je kričal na tasta tako rekoč pred celim svetom. A rdečo čepico je lahko nosil le on, sta še povedali pomočnici, ki sta bili v hiši, ko se je Viktor vrnil z igrišča. Ko se je Knavs vrnil, je vrgel čepico po tleh in Trumpa preklel.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:56 9. December 2019.

    David F Jug, ste pa na nivoju Fetihove!

  • 14:15 9. December 2019.

    Ne bi jaz en uro bil na plečih Trampa.

  • 13:09 9. December 2019.

    Nekaj čisto normalnega,če že živiš na moj račun,da pa pihneš še moje odslužene gate je pa too much....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.