Svet
77116 ogledov

Trump pred vsemi kričal na Melaniinega očeta, tast nato Trumpa preklel

Donald Trump Epa
Dve hišni pomočnici, ki sta delali za Donalda Trumpa, še preden je postal ameriški predsednik, sta se razgovorili za ameriški časopis Washington Post. Med drugim sta povedali, kako se je nekoč Trump razbesnel nad svojim tastom Viktorjem Knavsom, očetom Melanije Trump.

Hišni pomočnici, ki sta delali na Trumpovem posestvu, sta bili nezakoniti priseljenki. "Pomembno je bilo, da si v hiši povsem neviden, prepovedali so nam delati naličene in odišavljene, da bi bila naša prisotnost čim manj opazna,“ sta dejali novinarjem Washington Posta.

Trump je v svoji kopalnici vedno želel imeti kos trdega mila. Hišne pomočnice so se hitro izučile, da ga ne smejo vreči stran, dokler mila praktično ni bilo mogoče več držati v rokah. Donald je sam odločil, kdaj je katero stvar treba zavreči. Naj bo to časopis ali obleka, ko je nekaj vrgel na tla, je bilo treba stvar zamenjati.

Donald Trump | Avtor: Youtube Youtube
Pogosto je oblačila, ki jih je Trump zavrgel, dobil Melaniin oče Viktor.

"Viktor in Donald imata praktično enake dimenzije telesa," se spominjata pomočnici. Melaniina starša sta bila sicer pri Trumpovih uslužbencih zelo priljubljena.

Nekega dne leta 2013 je Viktor Knavs odšel igrat golf z rdečo čepico, ki jo je Trump zavrgel. Donald, ki je že od daleč videl svojo čepico na tastovi glavi, je ponorel. Knavsa je nadrl in ga nagnal z igrišča za golf, piše Washington Post.

Trump je kričal na tasta tako rekoč pred celim svetom. A rdečo čepico je lahko nosil le on, sta še povedali pomočnici, ki sta bili v hiši, ko se je Viktor vrnil z igrišča. Ko se je Knavs vrnil, je vrgel čepico po tleh in Trumpa preklel.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • jaki 17:56 09.december 2019.

    David F Jug, ste pa na nivoju Fetihove!

  • peter72 14:15 09.december 2019.

    Ne bi jaz en uro bil na plečih Trampa.

  • sam50 13:09 09.december 2019.

    Nekaj čisto normalnega,če že živiš na moj račun,da pa pihneš še moje odslužene gate je pa too much....