Trump se je spravil nad Schwarzeneggerja, ta mu ni ostal dolžan

Foto: EPA
Foto: EPA
Ustvarjalci oddaje Vajenec, kjer je v letošnji sezoni mesto šefa od Donalda Trumpa prevzel Arnold Schwarzenegger, so sporočili, da ta šova ne bo več vodil. Trump se je nato nad Schwarzeneggerjem znesel na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Igralec trdi, da so gledalci oddajo bojkotirali, ker je vanjo vpleten predsednik Trump. Ta se je na Schwarzeneggerjeva namigovanja odzval na Twitterju. "Oddaje ne zapušča prostovoljno, pač pa je bil odpuščen, ker je bila zaradi njega obupno slabo gledana," je zapisal.  

Predsednik Trump, ki je oddajo vodil 14 let, kljub temu, da je medtem postal predsednik, ostaja eden od producentov šova, kar mnogi ocenjujejo kot sporno.

Schwarzeneggerja so v oddajo pripeljali kot zamenjavo za Trumpa, a je gledanost Vajenca strmoglavila. Guvernator je prepričan, da je razlog tiči v Trumpovi vpletenosti v oddajo.

Ameriški predsednik se je sicer že večkrat obregnil ob slabo gledanost oddaje.

Schwarzenegger tokrat ni molčal. Na Twitterju je odgovoril: "Raje razmisli o tem, da bi najeli novega pisca šal in nekoga, ki bo preverjal podatke!"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.